Handleiding
Handleiding

1. De Livekaart

Hoe kan ik zien waar mijn voertuigen rijden of waar ze geparkeerd staan en waar kan ik vinden wat de huidige verkeerssituatie is?

Overzicht

1. Opties: Selecteer verschillende opties gebaseerd op jouw voorkeuren. Zet de live locatie van de voertuigen aan of uit, verberg de voertuig labels en schakel de clustering in- of uit.

2. Zoeken: Zoek op de map naar een locatie of naar een voertuig. Je kunt zoeken op basis van voertuig, berijder, kenteken of op nuttige plaatsen (POI).

3. KPI Dashboard: Dit is een kort overzicht gebaseerd op statistieken. Aan de hand hiervan kun je zien wat de totale afstand is op ééndag, de maximale snelheid, het aantal voertuigen met een foutmelding en de huidige auto status van de verschillende voertuigen.

4. Voertuigen: Dit is de actuele locatie van het voertuig. Door op het icoontje of op de label te klikken verschijnt er extra informatie omtrent datzelfde voertuig in het

5. Rit overzicht: Hier kun je een samenvatting vinden van de laatste ritten die door jouw wagenpark zijn gereden. Door op een rit te klikken kunt u gedetailleerde informatie over deze reis terugvinden.

6. Weergave kiezen: Klik hier om uit verschillende weergaves te kiezen. Deze omvatten de kaart-, satelliet- of terreinweergave. Hiernaast kun je de “verkeerssituatie” waaronder de“verkeersincidenten” en het “openbaar vervoer” bekijken.

Dashboard

Wil jij kentekens of bestuurders op de livekaart zien? DIt kun je eenvoudig aanpassen in het instellingen menu, volg de volgende stappen!

  1. Open Instellingen in het hoofdmenu
  2. Selecteer Dashboard
  3. Klik op de dropdown Dashboard Icoon en selecteer hoe jij jouw voertuigen op de livekaart wilt zien
  4. Ben je klaar? Klik dan op Bijwerken