Handleiding
Handleiding

11. Meldingen

Waar kan ik de meldingen vinden? Hoe kan ik verschillende meldingen zichtbaar maken?

Het Cartracker / ULU Meldingencentrum - Jij ziet iedere update binnen jouw wagenpark!

Cartracker heeft een innovatief meldingen centrum ontwikkeld om jouw voertuig(en) goed in de gaten te kunnen houden. Jij bent op de hoogte van de laatste informatie over jouw wagenpark. Weten hoe je dit kunt vinden? Bekijk onderstaande instructies!

Klik op de “meldingen” (de wereldbol) in de taakbalk. Hier kun je een overzicht vinden van alle foutmeldingen en belangrijke informatie over jouw voertuigen.

Klik op een “melding” voor meer informatie met betrekking tot het voertuig.

Wil jij (alleen) bepaalde meldingen ontvangen?

Dit kun jij instellen! Volg onderstaande stappen!

  1. Ga naar “instellingen
  2. Selecteer vervolgens “meldingen”.
  3. Een derde scherm klapt open met iedere alert / melding dat jij kunt ontvangen
  4. Ontvang meldingen in het portaal door de wereldbol aan te vinken, ontvang meldingen in jouw e-mail inbox door de envelop aan te vinken
  5. Klik op instellingen om een apart e-mail adres in te voeren, zo zorg je ervoor dat een collega deze meldingen ook ontvangt!

Hier stel jij de meldingen in die jij wilt ontvangen. Van specifieke voertuig foutmeldingen (foutcodes in de motor) tot slecht rijgedrag van de bestuurders. Jij beheert de berichten die wij jou sturen over het wagenpark. Je kunt zelfs specifieke voertuigen selecteren waarover je de meldingen wilt ontvangen, klik dan op instellingen bij de specifieke melding die jij wilt aanzetten.

Tegelijkertijd kies jij of we een e-mail sturen, of dat jij de melding alleen in het portaal ziet. Personaliseer alles wat jij wilt weten over het wagenpark!

EXTRA TIP: Bij instellingen (zie de schermafbeelding hierboven) stel jij de e-mailadressen voor de notificatie in. Ook is het mogelijk om een notificatie van het aantal voertuigen in te stellen.